Dagelijks in ons keuken voorbereid

Onze salades, sandwiches, bagels, wraps, faluches, soepen, greenies en de meeste desserts worden dagelijks voorbereid in ons Green Attitude keuken.

sandwich delivery

Levering van Lunch op kantoor

Maak uw keuze tussen een brede waaier aan verse en evenwichtige produkten. Wij leveren de bedrijven en kantoren in en rond Brussel. Wij bieden voor uw meetings, events en feesten gezonde en heerlijke lunchmogelijkheden aan, waarvan de producten uit onze streken komen. Elke morgen worden ze in ons atelier voorbereid.

Gezonde en evenwichtige voeding

Ons productengamma garandeert een perfect evenwicht tussen proteïnen, koolhydraten en vetstoffen. Wij respecteren ook onze klanten die een speciaal dieet moeten volgen (zoals lactose-of glutenvrije producten). U hoeft gewoon dit in uw bestelling aan te duiden!

Levering van gezonde en evenwichtige producten

Wij leveren gezonde en evenwichtige producten zoals belegde broodjes, wraps, bagels, faluches, greenies, pastasalades en groene salades en desserts. U kan uiteraard zelf uw salade creëren

Lunch delivery

Regionale produkten

Al onze streekproducten zijn vers en komen uit onze uitgekozen leveranciers die we ten zeerste vertrouwen.

Business Lunch Box

Business Lunch

Voor uw meetings, vergaderingen of speciale evenementen, biedt Green Attitude gezonde en heerlijke lunchmogelijkheden aan. Deze worden U gratis geleverd. Onze business lunches worden in kleine bamboeschoteltjes voorgesteld, zodanig dat het gebruik van een bord niet nodig is. Die worden dan geleverd in houten milieuvriendelijke dozen. Ontdek onze gevarieerde en attractieve formules

Onze warme bakker bakt dagelijks vers brood.

Onze Dienstverlening

 

Fresh Food Delivery

Wij leveren gratis de bedrijven en kantoren in en rond Brussel

Voor uw Lunch:
• Bestel Online vóór 10u15 de dag zelf, U wordt geleverd vóór 12u30.

Voor een Business Lunch:
• Bestel Online de voorafgaande dag tot 16u00 en wordt geleverd vóór 12u30.

Gratis levering

Om een regelmatige levering van onze verse producten te garanderen, moet uw bedrijf ingeschreven worden om in één van onze rondritten te passen. De totale bestelling moet minstens 25 € bedragen

Email Reminder

U kan zelf beslissen welke dagen U deze reminder wil krijgen, zo bewaart U uw “Green Attitude”

Getrouwheidskaart

Uw wordt beloond voor uw trouwheid. Bij elke bestelling krijgt U punten, en als uw kaart gevuld is, wordt een bedrag van uw volgende bestelling afgetrokken.

Blog

U wordt op de hoogte gehouden van onze nieuwigheden.

Portemonnee

NIEUW – Laad uw Green Attitude Portemonnee voor een snelle check-out. Vanaf 1 feb. zal het niet meer mogelijk zijn voor een persoon om met een factuur te kunnen betalen op het einde van de maand.

Bestellingen voor collega’s

Moet U voor uw collega’s bestellen, dan kan U, voor U de bestelling in het mandje plaatst, op “Voor wie ?” klikken en de naam van uw collega geven. Dan komt de bestelling en de leveringsbon op zijn/haar naam.

Salad & pasta bar 2.0

De beste salad & pasta bar online. Creëer uw eigen salade of pasta, slaag hem op of verwijder hem. U kan voor elke salade een nieuwe saus kiezen (gratis) en bijvoegen voor je je salade in het mandje plaatst.

Betaal met de toepassing Bancontact app

Betaal met Bancontact, Visa of Mastercard

Betaal via faktuur

Betaal met een Ticket Restaurant kaart (Edenred)

Betaal met een Monizze kaart 

Promo

Enkele cijfers van 2018

Geleverde lunchs

Geleverde Business lunchs

Gelukkige klanten

Klanten bediend in onze restaurants

persoonlijke salades gemaakt en geleverd