Vruchten

Fruit is rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten en is een waardevolle bondgenoot bij het verminderen van het risico op kanker, zwaarlijvigheid en hart- en vaatziekten. Ze zijn ook een belangrijke bron van vezels, calcium en kalium.

Toont alle 4 resultaten

 • Banane

  De banaan levert meer energie dan andere vruchten. Rijk aan koolhydraten, water, vitaminen en mineralen, is het de vrucht van inspanning bij uitstek, ideaal voor kinderen, actieve volwassenen en sporters.

  1,00


 • Poire

  Rijk aan water, mineralen (kalium, calcium en magnesium), vitamines (C, B, A en E), antioxidanten (flavonoïden en fenolzuren) en vezels, kan de peer zich erop beroemen een zeer nutriëntrijke vrucht te zijn. Haar rijkdom aan vezels is in verschillende opzichten bijzonder waardevol.

  1,00


 • Pomme Pink Lady

  Appels, en vooral de schil ervan, bevatten een hoge concentratie vitamine C, die helpt het lichaam te versterken. Het is dus heel belangrijk om er voldoende van te hebben, vooral in de winter, en het is belangrijk te weten dat appels u zowel in het dagelijkse leven als tijdens uw werkdagen ten goede kunnen komen, vooral om u een oppepper of een nieuwe stimulans te geven.

  1,00