Over ons

Hallo! Wij zijn Green Kitchen

We zijn Belgische vakmensen die maaltijden leveren voor fresh food lovers. Wij willen magie op uw bord brengen met onze innovatie, toewijding en passie voor verse voeding. Wij creëren originele, voedzame en overheerlijke voeding voor werkplaatsen en evenementen in heel België.

WAT ZAL HET VANDAAG ZIJN?

Wij kunnen goed luisteren. Door u het woord te laten voeren, kunnen wij te weten komen wat u wenst, wat u nodig hebt en wat wel of niet zou werken voor u. We geven u en uw collega’s inspraak bij het opstellen van onze menu’s.

Wij houden ons bezig met de budgetten en kostenberekening om daarna bij het boeiende deel te komen: een voedingsoplossing creëren, speciaal voor u en voor u alleen.

green-kitchen-logo-2020-full-beige

ONS VERHAAL

13 jaar geleden zijn we van start gegaan in een boerderij vlakbij de Leeuw van Waterloo. Met een aantal gemotiveerde mensen leverden we verse lunches en business lunches aan bedrijven. Met steeds meer steun van onze klanten konden we onze eerste restaurants oprichten.

Vandaag zijn we actief in Brussel, Antwerpen, Gent en Mechelen. We zijn erg blij en dankbaar voor uw uitgebreide feedback en steun. BEDANKT! Wij willen graag uw enthousiasme voor verse voeding blijven stimuleren.

WIJ ZIJN GROEN EN DAAR ZIJN WE TROTS OP

Al onze bekers, bestek, servetten en maaltijdboxen zijn biologisch afbreekbaar, herbruikbaar of recycleerbaar. Wij geloven dat u uw lichaam gezond en uw geest scherp houdt door gezond en voedzaam te eten. Onze planeet verdient ook goede zorgen en geeft ons elk jaar vier prachtige seizoenen waardoor we gezonde lekkernijen van het veld op uw bord kunnen brengen.

Wij willen meer gezonde en gelukkige mensen zien; dat is eenvoudig als u zichzelf en het milieu met respect en liefde behandelt. Dus recycleer, hergebruik, deel, wees zorgzaam en duurzaam – go green!

Laten we het over jou hebben!

Elke dag zien we blije gezichten in onze keuken en krijgen we complimenten over onze voedingsideeën – dit is wat ons er trots op maakt om de nummer één te zijn in het leveren van gezonde voeding. Wij kunnen uw evenementen verzorgen, wij kunnen u voorzien van zelfgemaakte broodjes, salades, wraps, wraps, valken, greenies, bagels, broodjes en tartines. Onze ateliergoochelaars maken alles vers van producten die lokaal afkomstig zijn van onze vertrouwde boeren en partners. Hoe kunnen wij u helpen?