Onze Partners

Interbio

Het begrip van bio zoals de stichters het willen. Voor Interbio moet bio professioneel, modern en betaalbaar zijn voor iedereen. De productie moet zo veel mogelijk lokaal blijven maar toch verscheiden. De producenten van Interbio zoeken naar afwisselende, lekkere, traditionele variëteiten die tegen ziekten bestand zijn.

Natura

Dertig jaar lang, verkoopt Philippe zijn fameuse mayonaise naast de vis. Maar in 1970, het succes van de mayonaise was zo groot dat hij zijn vishandel sluit om zich toe te leggen op de productie van mayonaise en sauzen. In 1990 is Arlette Vryghem, de kleindochter van de oprichter, gestart met een heerlijk assortiment van vinaigrettes.

La Fleur du Pain

Een selectie van de beste grondstoffenen de ambachtelijke know-how gekoppeld aan de moderne technieken verzekeren brood van een opmerkelijke kwaliteit.

Full of Good

De grootste vijand van vitaminen en voedingstoffen zijn de hoge temperaturen . De sappen “Full of Good” komen alleen maar van koudgeperste vruchten en rauwe groenten, zodanig dat ze de natuurlijke vitaminen, mineralen en voedingstoffen behouden, alsook hun heerlijke smaak.
full of good
tao drinks

Tao Drinks

Nooit deed goed voor jezelf zorgen zo deugd … TAO-familie draagt zorg voor jou met uitsluitend natuurlijke ingrediënten (kleurstoffen en bewaarmiddelen horen niet thuis in onze filosofie); natuurlijke fruit- en plantenextracten tekenen voor de frisse smaak.

Bionina

De ingrediënten zijn met andere woorden 100% biologisch en natuurlijk. Bionina is een drankje van een totaal nieuwe soort. Het is immers één van de allereerste biolimonades. Bionina bezit het Biogarantie-label en het Europese biolabel. Het beste bewijs dus dat Bionina strikt de Europese reglementeringen op het vlak van biolandbouw naleeft.
bionina