Full of good sap

Full of Good & Green Attitude – Een sappige reis

full of good sap

Full of Good – koud geperste sappen

Verser dan vers! Warmte is de grootste vijand van vitamines en voedingsstoffen.
 Maar de sapjes van Full of Good bevatten uitsluitend koud geperste groente en fruit, een beetje zoals de beste olijfolie. De natuurlijk lekkere ingrediënten worden niet verhit of gepasteuriseerd. Ze bewaren dus al het goede van hun vitamines, mineralen en voedingsstoffen, en natuurlijk ook hun smaak.

Vol met goede dingen! In de 100% natuurlijke sapjes van Full of Good zit alleen het beste!
 Geen bewaarmiddelen, geen chemische of thermische behandelingen, dat er niet in thuishoort. Geen kunstmatige kleurstoffen of additieven, maar wel heel veel smaak, kleur en geur. Elke fles is een hartige dosis groente, fruit, kruiden en specerijen… een dagelijkse portie natuur!

Vier evenwichtige, lekkere recepten, elk anders maar allemaal gezond, verrassend van smaak en gewoon verrukkelijk. Voor wie zichzelf goed wil doen en het plezier van ‘huisgemaakt’ sap weer wil ontdekken! Een jong bedrijf van eigen bodem!  Deze subtiele recepten zijn het werk van een jong Belgische team met frisse en nieuwe ideeën.
 En omdat natuurliefhebbers meer en meer belang hechten aan lokaal consumeren, wordt Full of Good met zoveel mogelijk plaatselijke ingrediënten in België gemaakt.