Catalogus

Business Lunch

Dranken

Nagerechten

Ontbijt

 • Basic Formula + 12,30

  Voor de Basic + formule, bieden wij: 1 croissant, 1 pain au chocolat, 1 Zwitsers rondje, 1 minipistoletje met Brugse kaas, 1 minipistoletje dat kan worden belegd met jam of Nutella, yoghurt & granola en een flesje jus d’orange. Alle bestellingen moeten een dag op voorhand geplaatst worden tot 16u voor levering de volgende dag.

 • Basic Formula 8,65

  Voor de Basisformule bieden wij: 1 croissant, 1 pain au chocolat, 1 Zwitsers rondje, 1 minipistoletje met Brugse kaas, 1 minipistoletje met ham, een yoghurtje en een fles jus d’orange. Alle bestellingen moeten een dag op voorhand geplaatst worden tot 16u voor levering de volgende dag.

Salad Bar

Salades

Sandwiches

Soep

 • (!) Soep in uw bedrijf 0,10

  Wilt u uw werknemers troosten met een gezonde maaltijd boordevol vitaminen?

  Wij bieden u onze soepen aan op basis van verse groenten.

  Neem contact met ons op zodat wij u een formule kunnen aanbieden die aangepast is aan uw behoeften! ([email protected])

 • Soep Van De Dag 3,50

  Soep van de dag: Groentesoep (Wortelen, prei, bloemkool, selderij, knolselderij en bonen)

  Groenten zijn echte goudmijnen in termen van vitaminen, mineralen, flavonoïden, polyfenolen en antioxidanten. Deze voedingsstoffen zorgen voor de goede werking van onze cellen en beschermen ze tegen oxidatie.

Vruchten

 • Banane 1,00

  De banaan levert meer energie dan andere vruchten. Rijk aan koolhydraten, water, vitaminen en mineralen, is het de vrucht van inspanning bij uitstek, ideaal voor kinderen, actieve volwassenen en sporters.

 • Poire 1,00

  Rijk aan water, mineralen (kalium, calcium en magnesium), vitamines (C, B, A en E), antioxidanten (flavonoïden en fenolzuren) en vezels, kan de peer zich erop beroemen een zeer nutriëntrijke vrucht te zijn. Haar rijkdom aan vezels is in verschillende opzichten bijzonder waardevol.

 • Pomme Pink Lady 1,00

  Appels, en vooral de schil ervan, bevatten een hoge concentratie vitamine C, die helpt het lichaam te versterken. Het is dus heel belangrijk om er voldoende van te hebben, vooral in de winter, en het is belangrijk te weten dat appels u zowel in het dagelijkse leven als tijdens uw werkdagen ten goede kunnen komen, vooral om u een oppepper of een nieuwe stimulans te geven.

Warme Gerechten